Danone concentra a la planta d'Aldaia la major instal·lació de plaques solars que té a Europa

La companyia ha invertit 2,2 milions d'euros en aquest projecte, que permetrà reduir anualment més de 735 tones de CO₂

Plaques solars a la planta de Danone a Aldaia
Plaques solars a la planta de Danone d'Aldaia / Danone

Danone ha fet a la planta que té a Aldaia (Horta Sud) la seua primera instal·lació de panells solars a Espanya i "la més gran d'Europa". En concret, un total de 5.680 plaques fotovoltaiques subministraran energia verda a les instal·lacions, amb una potència que aconsegueix els 3,4 MWp.

La companyia ha invertit 2,2 milions d'euros en aquest projecte, que permetrà reduir anualment més de 735 tones de CO₂, "l'equivalent al que absorbirien 49.000 arbres plantats en un any". A escala mundial, Danone també disposa d'uns altres centres a la Xina, Indonèsia, Polònia, França o el Brasil amb fonts pròpies d'energia solar.

"Ser una empresa B Corp de referència, ens exigeix ser ambiciosos i exigents en les nostres actuacions. Entenem que la sostenibilitat va més enllà d'evitar un impacte negatiu en l'entorn i, per això, prenem mesures en positiu que ens permeten cuidar del planeta i minimitzar l'empremta del nostre negoci", ha subratllat el responsable de sostenibilitat de Danone Ibèria, Borja Lafuente.

També et pot interessar

stats