Danone anuncia que prescindirà de 1.850 llocs de treball de la seu central i de les de diverses entitats locals per tot el món

La multinacional té 170 treballadors a la planta d’Aldaia.

Planta de Danone en Aldaia
Planta de Danone a Aldaia / Danone

El grup francés d'alimentació Danone ha anunciat aquest dijous la intenció de suprimir 1.850 llocs de treball de la seu central i de les de diverses entitats locals per tot el món, dins del pla d'adaptació a la crisi que va presentar a la fi de novembre.

Danone ha explicat en un comunicat que la reducció de plantilla ha de dur-se a terme en dos anys i que aquest dimarts va iniciar la fase d'informació i consulta amb les instàncies representatives del personal a nivell internacional.

A França, on treballen 9.000 dels 100.000 empleats, la retallada afectarà 458 assalariats de la central, del seu centre internacional d'investigació de París-Saclay, de l'equip de nutrició infantil a Àfrica i de diverses entitats que s'ocupen dels negocis de lactis, productes d'origen vegetal, aigua i nutrició especialitzada.

L'empresa no ha donat detalls sobre quin serà l'impacte en la resta dels països on és present. La multinacional té 170 treballadors a la planta d’Aldaia (Horta Sud).

 

També et pot interessar

stats