Criptan tanca una ronda de finançament de 3,5 milions d'euros

La plataforma valenciana de compravenda de criptomonedes tanca 2021 amb 25.000 usuaris, un 600% més, i 114 milions d'euros en transaccions

Criptan és una plataforma de compravenda de criptomonedas amb servei de custòdia integrat
Criptan és una plataforma de compravenda de criptomonedes amb servei de custòdia integrat / Criptan

Criptan, plataforma valenciana de compravenda de criptomonedes, ha tancat la seua última ronda de finançament en 3,5 milions d'euros. Té el suport d'inversors de la talla d'Ángel Corcóstegui, exconseller delegat del Banc Santander, a través de la seua oficina familiar, i Juan Roig, a través de la societat d'inversió Angels. A més ha participat José María Castellano, que va ser vicepresident i conseller delegat del grup tèxtil Inditex entre 1997 i 2005, juntament amb el seu fill Pablo.

A través d'aquesta ronda Criptan ha volgut també acostar-se a les noves generacions. Per això, han decidit sumar-se tant Guillermo Díaz (WillyRex), el famós youtuber amb més de 35 milions de subscriptors, com Samuel de Luque (Vegetta777), amb més de 32 milions de seguidors en YouTube, i Reven, una de les noves cares més conegudes del panorama de creadors de contingut.

La companyia també ha incorporat a la seua taula de capitalització Antonio Catena, Arnau Vidal i Jorge Orejudo, fundadors de Team Heretics, un dels majors equips d'eSports del món; Iñaki Berenguer, cofundador de CoverWallet, així com el fons Draper B1 com a inversor principal.

Amb aquesta ronda de finançament, Criptan conjumina els màxims exponents del sector financer i digital nacional. I, sobretot, aconsegueix el suport d'un equip que comparteix la visió que les criptomonedes canviaran la forma en la qual les persones interactuen amb els diners.

Creixement del 600%

Criptan tanca el 2021 amb grans magnituds, com són 25.000 usuaris registrats, 21.500 més que el 2020, la qual cosa representa un creixement de més d'un 600%, i un volum total acumulat de transaccions de més de 137 milions d'euros, 114 milions d'euros només el 2021.

A més, enguany ha creat nous serveis com CriptanCard, la targeta de dèbit al costat de Mastercard, a través de la qual es poden utilitzar les criptomonedes per a pagar en qualsevol establiment. També CriptanEarn, un nou servei que permet obtindre rendiments sobre els criptoactius.

Aquesta ronda de finançament possibilita un pla més ambiciós i global per a la plataforma, ja que l'empresa obrirà operacions a Mèxic de manera imminent i en diversos països més de Llatinoamèrica durant l'any vinent.

També et pot interessar

stats