La 'start-up' valenciana de compravenda de criptomoneda Criptan tanca una ronda de finançament de 500.000 euros

La companyia ha conclòs 2020 amb una facturació de 10 milions d'euros, un 2.000% més que el 2019, i 6.000 usuaris, impulsada pel bitcoin.

Jorge Soriano i Jaume Sola, fundadors de Criptan, en una imatge d'arxiu
Jorge Soriano i Jaume Sola, fundadors de Criptan, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La plataforma d'origen valencià de compravenda de criptomonedes Criptan ha tancat una ronda de finançament per import de 500.000 euros que permetrà a la companyia posar en marxa “nous serveis i abordar la seua expansió”. Darrere d'aquesta injecció econòmica que suposa una ampliació de capital a una valoració de cinc milions d'euros estan, entre d’altres, fons com Draper B1 e inversors privats com Fabien Causeaur o Javier de la Rosa. La filosofia de Criptan, expliquen els seus impulsors, és la “democratització” de l'ús de les criptomonedes per a tots els públics.

La companyia, que només el mes de desembre va facturar 2.300.000 euros, principalment motivada per la pujada de bitcoin i l'efecte que va tindre en la mobilització de transaccions, ha conclòs l'exercici de 2020 amb una facturació total de 10 milions d'euros, un 2.000% més que el 2019, i un total de 6.000 usuaris.

Aquesta injecció de liquiditat permetrà a la companyia, a més d'abordar la seua expansió, augmentar l'equip de desenvolupament, la materialització de nous serveis i funcionalitats i nous partenariats amb grans empreses i sobretot reforçar la part d'atenció al client, ja que és un servei clau per a donar confiança als usuaris, segons detallen.

En paraules del cofundador de Criptan, Jorge Soriano “s'augmentaran els recursos d'equip per a poder implementar de forma molt ràpida tots els nous serveis que volem afegir per a millorar la vida dels nostres usuaris”.

Passarel·la de pagaments per a pagar l'hotel amb bitcoins

La companyia ha posat en marxa recentment CriptanPay, passarel·la de pagaments perquè les companyies puguen acceptar pagaments en criptomonedes. La primera d'elles ha sigut la companyia de serveis i productes per a hotels Mirai, que “ja és el primer motor de reserves nacional que pot rebre pagaments en criptomònades”.

També et pot interessar

stats