Cox Energy, que va comprar Abengoa, eixirà a borsa valorada en 285 milions

Cotitzarà en BME Growth i en la Borsa de Mèxic amb un preu d’1,73 euros per acció

Cox Energy ix a borsa amb una valoració de 285 milions d'euros / À Punt NTC

L'empresa alacantina Cox Energy eixirà dilluns que ve a borsa convertida en una de les principals empreses d'energies renovables d'Espanya després d’haver adquirit en concurs de creditors a l'abril la multinacional Abengoa, que actualment té 12.000 treballadors i treballadores.

L’empresa cotitzarà en BME Growth i en la Borsa de Mèxic amb un preu d’1,73 euros per acció tenint en compte l’informe de valoració d’una empresa independent. Això implica que la valoració total de la companyia serà de 285 milions d’euros. El codi de negociació de la companyia serà ‘COX’. L'assessor registrat de l'empresa és Singular Bank, mentre que Gestió de Patrimonis Mobiliaris actuarà com a proveïdor de liquiditat.

Cox Energy es va constituir a Mèxic en 2015 i juntament amb les seues subsidiàries forma un grup d'empreses amb un enfocament 100% verd amb presència internacional dedicades a la gestió, desenvolupament i operació d'un recull de projectes d'energies a partir de fonts renovables, principalment d'origen fotovoltaic, amb presència a Europa i Amèrica Llatina.

També et pot interessar

stats