El Consell destinarà 100.000 euros en ajudes a les pimes valencianes

Podran optar a aquestes ajudes tant associacions i organitzacions com empreses valencianes entre 50 i 250 treballadors amb més de quatre anys d'activitat

Dues persones a l'interior d'una tenda de roba
Dues persones dins d'una tenda de roba, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El Consell destinarà 100.000 euros a la recuperació econòmica de les associacions i organitzacions valencianes, així com de les empreses ubicades al nostre territori que tenen entre 50 i 250 treballadors. Les ajudes, d’un màxim de 5.000 euros per entitat sol·licitant, es podran demanar a partir de la publicació de la convocatòria de subvencions, prevista per a la setmana vinent. 

Entre els requisits exigits per a rebre aquesta injecció econòmica, que ja han sigut publicats en el Diari Oficial de la Generalitat, es disposa que les empreses, organitzacions o associacions han de tindre més de quatre anys d'activitat i han de disposar de la seu central o d'una delegació permanent en el territori de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha explicat la directora general de coordinació del diàleg social, Zulima Pérez, qui ha assenyalat que aquestes ajudes estan emmarcades dins del programa d’objectius de desenvolupament sostenible que arreplega l’Agenda 2030.

També et pot interessar

stats