La Comunitat Valenciana creix un 0,6% en el segon trimestre, segons l’Airef

En la taxa interanual, creix un 2,8%, una dècima per damunt del conjunt nacional.

En la taxa interanual, creix un 2,8%, una dècima per damunt del conjunt nacional
En la taxa interanual, creix un 2,8%, una dècima per damunt del conjunt nacional / Europa Press

La Comunitat Valenciana va créixer un 0,6% en el segon trimestre del 2018 respecte de l’anterior, igual que la mitjana nacional, d'acord amb l'estimació de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (Airef).

Pel que fa a la taxa interanual, la Comunitat Valenciana va créixer un 2,8% en el segon trimestre en relació al mateix període del 2017, una dècima per damunt del conjunt nacional.

Cantàbria, Astúries, Canàries i Galícia van ser les que van registrar un major creixement durant el segon trimestre, amb un creixement del 0,8% trimestral les tres primeres i del 0,7% en el cas de Galícia.

Després d'aquestes, Andalusia, Castella i Lleó, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia i La Rioja van registrar el mateix creixement que el conjunt d'Espanya ( 0,6%), mentre que la resta de comunitats s'hi van situar per sota.

En taxa interanual, sis comunitats autònomes van créixer per sobre del 2,7% registrat en el conjunt d'Espanya: Canàries (3,2%), Aragó i Cantàbria (3,1%), Galícia i Madrid (2,9%) i la Comunitat Valenciana (2,8%). Igualant la taxa nacional (2,7%), apareixen Múrcia, Navarra i el País Basc.

També et pot interessar

stats