La CEV veu "lícit" que es demane reduir la jornada, però ha de tractar-se en la taula de diàleg

Sobre la postura de la ministra de Treball que es reduïsca la jornada laboral i es mantinguen els sous, ha indicat que es tracta de "missatges mediàtics polítics que llança Yolanda Díaz"

Salvador Navarro este dijous
Salvador Navarro este dijous / À Punt NTC

El president de la patronal CEV, Salvador Navarro, ha assenyalat, sobre la petició sindical del Primer de Maig que es reduïsca la jornada laboral, que és una proposta "lícita" i ha considerat que és en l'àmbit de la taula de diàleg social i no de la política on s'han de tractar estes qüestions.

"Cadascú té la seua defensa dels seus interessos. Nosaltres estem en una altra defensa", ha assenyalat Navarro abans de participar en un fòrum econòmic de La Vanguardia que s'ha celebrat en la seu de la patronal valenciana.

Navarro ha qualificat de "lícit" i "democràtic" que els sindicats plantegen estes propostes, i preguntat sobre la postura de la ministra de Treball sobre el fet que es reduïsca la jornada laboral i es mantinguen els sous, ha indicat que es tracta de "missatges mediàtics polítics" que llança Yolanda Díaz.

Per al president de la patronal valenciana, l'important és que "les solucions" a esta mena de qüestions emanen de la taula de diàleg social, "no des de la política".

També et pot interessar

stats