La CEOE rebutja l'última proposta del govern per a prorrogar els ERTO

La decisió s'ha pres "per unanimitat" dels sectors i el comité executiu i la intenció és "continuar treballant"

El ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá
El ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá / EuropaPress

La CEOE ha decidit, en una reunió del seu comité executiu, no acceptar l'última proposta del govern sobre la pròrroga dels ERTO més enllà del 31 de maig, perquè continua "centrant les ajudes" en l'activació de treballadors en ERTO en comptes de fer-ho en els treballadors que encara no es poden incorporar a l'activitat.

Segons informen fonts de la patronal, la decisió s'ha pres "per unanimitat" dels sectors i el comité executiu i la intenció és "continuar treballant".

La reunió de la CEOE arrancava passades les 10:30 hores d'aquest dimarts després d'haver rebut anit una nova proposta del govern que reduïa les diferències entre les exoneracions dels treballadors en ERTO i els que es reincorporen, principal escull de les negociacions.

Les actuals condicions dels ERTO associats a la pandèmia vencen el 31 de maig, però el govern haurà de decidir ara si les aprova sense acord o apura terminis per a negociar el que portaria a convocar un Consell de Ministres extraordinari per a tirar avant la nova pròrroga fins al 30 de setembre.

També et pot interessar

stats