Casar-se a la Comunitat Valenciana costa vora 40.000 euros

La contractació de tota mena de serveis per al gran dia o la reserva de viatges, darrere d'estos preus

El cost d'una boda arriba als 40,.000 euros a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC

Amb la primavera s'obri la temporada de casaments i la gran pregunta torna a estar en l'aire: es guanyen o es perden diners organitzant una boda? Segons un estudi de la Unió de Consumidors, casar-se a la Comunitat Valenciana costa vora 40.000 euros. La contractació de tota mena de serveis per al gran dia o la reserva de viatges, cada vegada més costosos, estan darrere d'estos preus.

Les despeses a tindre en compte són moltes, però la quantitat més gran s'inverteix en el banquet, d'entre 130 i 150 euros per convidat. Una xifra a la qual s'han d'afegir els serveis extra, cada vegada més demandats a causa de la influència de les xarxes socials. Les bodes s'han convertit en festivals amb espectacles, focs d'artifici, fins i tot acròbates, artistes, actuacions... les possibilitats són infinites.

A més, la roba és clau: per gaudir d'este dia, els enamorats visten les millors gales, així com els amics i familiars. El preu mitjà d'un vestit o trage pot arribar a costar entre 1.500 i els 2.000 euros, si bé els homes solen gastar un poc menys que les dones en la roba per a un dia tan especial.

Per acabar, la nova parella de casats finalitzarà tota esta despesa amb una romàntica lluna de mel, que oscil·la els 6.000 euros. Com ja sabem, la gent no fa un viatge a destinacions pròximes, sinó a paisatges paradisíacs i illes llunyanes. Amb totes estes despeses damunt de la taula, es guanyen o es perden diners en una boda? Una resposta que queda en la intimitat de cada parella.

També et pot interessar

stats