La campanya de Bo Consum injectarà tres milions per a incentivar el comerç a Alacant

Les dates i terminis per a posar en circulació la venda dels milers de bons es consensuaran en una pròxima reunió amb el sector i el teixit associatiu de comerciants i mercats

Les autoritats en la campanya de presentació del bo per a gastar en comerços
Les autoritats en la campanya de presentació del bo per a gastar en comerços / Europa Press

L'Ajuntament d'Alacant ultima la nova campanya del Bo Consum 2024, que injectarà tres milions d'euros al comerç local de la ciutat i s'activarà en els pròxims mesos.

Les dates i terminis per a posar en circulació la venda dels milers de bons es consensuaran en una pròxima reunió amb el sector i el teixit associatiu de comerciants i mercats.

Així ho ha anunciat la regidora de Comerç, Mercats i Hostaleria, Lidia López, qui ha assenyalat que ja han formalitzat la sol·licitud per a traure "esta important campanya subvencionada per la Diputació que sempre és un rotund èxit", segons ha indicat el consistori en un comunicat.

"Dinamitzem el teixit econòmic, impulsem el consum en els negocis locals, injectem diversos milions en liquiditat i donem suport a l'economia de les famílies que els esgoten en hores", ha ressaltat l'edil.

Esta és la sisena campanya de bons que tornarà a posar en circulació més de tres milions d'euros, com va ocórrer en la cinquena edició. En anteriors edicions s'han adherit més de 700 establiments per a gastar els bons, entre els quals hi ha comerços de tota mena. Cada bo s'utilitzarà en una única compra.

També et pot interessar

stats