La Diputació d'Alacant activa una campanya de bo consum amb 20 milions d'euros

La institució provincial habilita també una partida extraordinària de sis milions per a ajudar famílies vulnerables

Presentació de la nova campanya de bo consum
Presentació de la nova campanya de bo consum / Europa Press

La Diputació d'Alacant tornarà a posar en marxa en 2024 una nova campanya de bo consum, dotada amb vint milions d'euros, a la qual podran accedir tots els municipis de la província, segons ha anunciat este dilluns el president de la institució, Toni Pérez.

Esta nova línia d'ajudes, que es dotarà amb romanent de tresoreria, serà aprovada pel ple provincial en una sessió extraordinària prevista per a este divendres, en la qual també es donarà el vistiplau a una partida econòmica de sis milions d'euros destinada a assistir a les famílies i col·lectius "més vulnerables", a través dels ajuntaments i mancomunitats este 2024.

"Des de la Diputació d'Alacant posem els estalvis al servei de la societat, impulsant ajudes que contribuiran a rebaixar el cost de la cistella de la compra i a reactivar l'economia, al mateix temps que ens bolquem amb les famílies i col·lectius més vulnerables donant cobertura amb fons extraordinaris a la compra d'aliments o el pagament de la llum", ha indicat el president.

Es tracta de la quarta edició de bo consum que impulsa la Diputació en els últims tres anys i eleva a 58 milions d'euros l'import destinat per la institució provincial a este efecte.

Toni Pérez ha ressaltat que, gràcies a este programa i a través dels ajuntaments, "aconseguim ajudar als consumidors davant la inflació, fer costat al comerç local i als nostres sectors productius i, per tant, a l'economia de la província quan més es necessita".

També et pot interessar

stats