La Cambra de Comerç de València premia l'aposta inversora de Volkswagen a Sagunt

La vinculació amb l’economia valenciana ha fet que PowerCo haja quedat escollida per al guardó

Logo de Volkswagen en una torre
Logo de Volkswagen en una torre / Europa Press

El ple de la Cambra de Comerç de València ha informat aquest dilluns sobre els guardons anuals Cambra 2023, un dels quals li l'ha concedit a l’empresa alemanya PowerCo, filial de Volkswagen, per la vinculació amb l’economia valenciana. PowerCo projecta la construcció de la gigafactoria de bateries elèctriques a Sagunt (Camp de Morvedre), una inversió considerada la de més importància a la Comunitat Valenciana des que Ford va anunciar la construcció de la seua factoria a Almussafes, als anys 70 del segle passat.

El ple de la cambra de comerç també ha aprovat les quanties anuals: el balanç de situació, el compte de pèrdues i guanys, i la memòria econòmica i d'activitats de la institució, corresponents a l'exercici tancat a 31 de desembre del 2022, a les quals ja ha donat el vistiplau el comité executiu.

La institució també ha informat sobre els premis Cambra 2023, acordats en la sessió del jurat del 13 de juny, i que s'han concedit per unanimitat a les empreses Industrias Alegre SA, Zummo Innovaciones Mecánicas SAU, ALL4Business SL, Victor Tormo SL i EMUCA SA, a més de l'empresari Francisco Martínez Rodríguez per la seua trajectòria.

També et pot interessar

stats