El calcer valencià busca nous mercats internacionals a la Fira del Milà

Més de cent expositors de la Comunitat Valenciana, presents a la fira més important del món en el sector.

El 52% dels expositors espanyols que participen en la fira del calcer de Milà pertanyen a la Comunitat Valenciana.
El 52% dels expositors espanyols que participen en la fira del calcer de Milà pertanyen a la Comunitat Valenciana.

El calcer valencià torna a ser l’autèntic protagonista en la participació de les firmes espanyoles a la Fira de Milà. Durant el segon dia de fira, el sector es mostra satisfet tant per la bona afluència de clients internacionals, com per la realització de contactes importants per a obrir nous mercats. De les quasi 200 firmes espanyoles presents a la fira, el 52% són de la Comunitat Valenciana. I, la majoria d’aquestes, procedeixen de les comarques del Vinalopó.

La presidenta d’AVECAL, l’Associació Valenciana d’Empresaris del Calcer, Marián Cano, en declaracions a À Punt Mèdia, s’ha mostrat molt satisfeta en aquest segon dia de fira ‘‘perquè s’estan acomplit les expectatives dels expositors. La Fira de Milá és la més important de la temporada i es detecta molt bon ànim i predisposició en el sector’’. Cano ha explica que el 70% del mercat espanyol són els països de la Unió Europea, però tenim en el punt de mira altres mercats com ara els Estats Units i Àsia en els quals cal treballar de valent. 

La Fira de Milà finalitzarà el pròxim dimecres i l’objectiu és que els industrials espanyols del calcer se’n tornen a casa amb una notable ampliació dels punts de venda.

També et pot interessar

stats