La cadena Hilton torna a València dotze anys després amb un nou hotel al Cabanyal

Serà el tercer establiment que tindrà a la Comunitat Valenciana a banda de Casa Alberola a Alacant i del que va anunciar el febrer passat a l'Altet

Cases al barri del Cabanyal
Cases al barri del Cabanyal / David Rota /Las Naves (Europa Press)

Hilton anuncia la tornada a València. La cadena hotelera va tindre fins al 2011 l'hotel Hilton València (a la vora del Palau de Congressos), any en què el va vendre al fons d'inversió Continental Property Investments (CPI) després d'entrar en concurs de creditors, i ara tornarà a una altra zona de la ciutat i sota una nova fórmula. Hilton ha informat de la signatura d'un acord de franquícia amb Alta Hospitality SL per a obrir Cuber House Valencia, Tapestry Collection by Hilton, al barri del Cabanyal. La previsió és obrir el nou establiment el 2024.

El nou hotel ―situat al número 26 del carrer de Marià Cuber― tindrà 84 habitacions i està previst que hi arriben els primers clients el 2024. Amb més obertures a la ciutat del Túria, així com a Madrid, Sant Sebastià i Càceres, les marques Tapestry Collection by Hilton i Curio Collection by Hilton representen més de la meitat de la cartera de projectes de Hilton a Espanya.

"Després de la recent obertura de Tapestry Collection by Hilton a Barcelona, ens fa il·lusió poder presentar aquesta marca hotelera d'alta gamma a València, una de les ciutats més grans d'Espanya i una destinació de gran atractiu turístic", assenyala en un comunicat el director general de desenvolupament per a Espanya i Portugal de Hilton, Carlos Miró.

Cuber House València, Tapestry Collection by Hilton, disposarà d'habitacions "de gran atractiu i plenes de vida", i elements de disseny que estan inspirats en la regeneració del barri valencià del Cabanyal i la celebren. Amb un restaurant, un bar i un solàrium amb piscina, l'hotel "permetrà als clients relaxar-se a més de submergir-se en els assolellats carrers, platges i cultura local de la ciutat. Situat al costat de l'estació de metro i tramvia de Marítim-Serreria, l'hotel permet accedir fàcilment a més zones de València". A més, l'establiment disposarà d'aparcament per a trenta cotxes, molt pràctic per als hostes que desitgen visitar els afores de la ciutat, destaquen els impulsors de l'establiment.

També et pot interessar

stats