La cadena Hilton obrirà un hotel al costat de l'aeroport d'Alacant-Elx el 2025

L’edifici d’obra nova ocuparà 2.600 metres quadrats i disposarà de 72 habitacions

Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández
Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández / Raúl Urbina

La cadena hotelera Hilton ha anunciat la construcció del Hampton by Hilton Alacant Airport, un nou hotel que obrirà les portes al principi del 2025 a la pedania il·licitana de l’Altet (Baix Vinalopó), per a donar servei a l’aeroport internacional d’Alacant-Elx. El projecte està inclòs en l'estratègia de la cadena hotelera per a destinacions turístiques vacacionals clau a Espanya.

Aquest serà el segon hotel que té la cadena hotelera a les comarques del sud, ja que el primer està a la ciutat d'Alacant. La marca hotelera està dirigida especialment al món dels negocis. Després de les obertures a Barcelona i Madrid, amb aquest seran tres, els hotels Hampton by Hilton que operen a Espanya.

L’edifici, projectat a Elx, en tot cas, ocuparà 2.600 metres quadrats i disposarà de 72 habitacions. La consultora immobiliària internacional Savills ha encarregat la gestió de l’hotel sota la marca Hilton a l’empresa Panoram Hotel Management.

Carlos Miró, director gerent per a Espanya i Portugal de Hilton, ha remarcat que la ubicació al costat de l’aeroport ha sigut "convenientment localitzada per a viatgers internacionals".

També et pot interessar

stats