El Black Friday dispara el consum en el dia gran de les rebaixes

Es calcula que enguany ens hi gastarem de mitjana uns 284 euros per persona

El consum es dispara en el Black Friday / À Punt NTC

Per fi, aquest divendres és el dia gran de les compres i les rebaixes en diversos sectors, des de tèxtil fins a l’electrònica, bancs, companyies de telefonia, energètiques, marques de complements o fins i tot agències de viatges: hui se celebra el famós Black Friday. Encara que algunes empreses feia dies, en alguns casos més d’una setmana, que estaven oferint descomptes i premis exclusius als clients, la cita gran del consumisme culmina l’últim divendres de novembre.

La cita s’ha deixat notar als carrers, les botigues i les grans superfícies, però també en les compres en línia, que s’han disparat en les últimes hores. Susana Tena, responsable a Nautalia Viajes, ha assegurat que “es poden a arribar a estalviar fins i tot 600 euros”.

El transport, la cultura o la immobiliària han sigut unes altres de les àrees que no han pogut fugir del reclam. És el cas de la tenda Embargos a lo Bestia. La gerent, Vanessa Álvarez, ha explicat que “hi ha mobles que poden costar un euro i de matinada ja hi havia cua”.

Encara que els experts demanen anar amb els ulls ben oberts. Si buscar la superoferta és l’objectiu, a vegades pot eixir molt car. Ferran Font, director d’estudis de Pisos.com, ha recomanat “sentit comú” i “desconfiar dels grans descomptes”. Es calcula que enguany en el Black Friday ens gastarem de mitjana uns 284 euros per persona.

També et pot interessar

stats