Els bitllets dels vols nous entre Castelló i Madrid, a la venda des d’aquest dilluns

S’adjudica a Air Nostrum la nova línia, que estarà subvencionada inicialment per la Generalitat

Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum
Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum / À Punt NTC

Aquest dilluns es posen a la venda els bitllets dels vols de la nova ruta que connectarà l’aeroport de Castelló amb el de Madrid a partir del pròxim 31 d’octubre. El servei comptarà amb una freqüència de cinc vols a la setmana.

El Consell ha adjudicat a la companyia valenciana Air Nostrum el contracte de la connexió aèria entre aquests aeroports durant els pròxims dos anys. El de Castelló és l'únic dels tres aeroports valencians de titularitat de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha declarat que es tracta “d’un pas endavant molt decisiu, perquè tots els territoris de la Comunitat tinguen les mateixes opcions de connexió amb el món”.

La nova línia estarà inicialment subvencionada per la Generalitat, però el president va assegurar en la roda de premsa en què s’anunciava la posada en marxa del servei que “confiava” a anar reduint l'aportació pública a mesura que la ruta es consolide.

Des del punt de vista econòmic, Puig ha destacat que la nova connexió impulsa “l'atracció turística, que és un valor fonamental”.

També et pot interessar

stats