Aproven dos projectes per 4,3 milions en la Comunitat Valenciana del PERTE de Descarbonització Industrial

Els projectes corresponen a les empreses UBE, a Castelló de la Plana, dotat de 2,8 milions d'euros, i a Roquette Laisa, a Benifaió, per valor d'1,45 milions

L'empresa UBE, al port de Castelló
L'empresa UBE, al port de Castelló / Arxiu

El govern, a través del ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha anunciat este dilluns en la seua intervenció en el Congrés Estatal de Clústers Industrials, celebrat a Viladecans, l'aprovació provisional de dos projectes per valor de 4.329.821 euros en la Comunitat Valenciana, en el marc del PERTE de Descarbonització Industrial.

Els projectes beneficiats corresponen a les empreses UBE Corporation Europe, a Castelló de la Plana i dotat de 2.873.700 euros; i Roquette Laisa España, en la localitat valenciana de Benifaió, per valor d'1.456.121 euros.

En total, el ministre Hereu ha anunciat que la comissió d'avaluació ha aprovat 12 noves resolucions provisionals de la convocatòria de la línia 1 del PERTE de Descarbonització Industrial, dotada de 123,4 milions d'euros.

Congrés Estatal de Clústers Industrials

El ministre Hereu ha destacat el paper dels clústers en l'economia nacional, que aporten més de quatre milions de treballadors.

En l'actualitat, el Ministeri d'Indústria i Turisme té registrats un total de 117 clústers que agrupen més de 12.000 empreses.

També et pot interessar

stats