Així ha anunciat Ford l'elecció d'Almussafes

El president de Ford Europa, Stuart Rowley, es dirigeix a la planta valenciana i també a l'alemanya i deixa clar que queden encara moltes decisions a prendre

Styart Rowley / Imatges cedides per UGT en Ford

Aquest dimecres Almussafes respira més tranquil·la. La planta valenciana de Ford ha sigut seleccionada per a desenvolupar a Europa els models nous de vehicles elèctrics a partir del 2025. Ha fet oficialment l'anunci el president de Ford Europa, Stuart Rowley. Tot i això, hi ha molt per concretar encara.

El màxim responsable de Ford Europa ha tingut paraules per a les dues plantes. Ha recordat que aquesta decisió no significa, com van dir fa uns mesos, que cap planta haurà de tancar. Rowley s'ha dirigit a Saarlouis i els ha recordat que treballen per al futur de la planta. Saarlouis encara té previstos tres anys més de producció amb els productes que fabrica actualment i la multinacional està "avaluant diverses oportunitats per a desenvolupar la planta". El directiu ha remarcat el compromís de Ford amb Alemanya.

I també ha dirigit unes paraules a Almussafes. "La decisió de Ford que la seua planta està millor posicionada per a produir vehicles basats en una arquitectura de vehicles elèctrics moderna i totalment connectada és una fita fonamental en la transformació del nostre negoci. No obstant això, encara no és una decisió per a construir un nou producte específic a Europa. Falta un treball considerable per a obtindre l'aprovació per a construir vehicles elèctrics a València", ha defensat.

També et pot interessar

stats