Amazon crearà 600 llocs de treball fixos a Espanya el 2019

A Alacant, ofereix tres llocs de treball a jornada completa i amb un contracte indefinit de consultor júnior 'big data'.

Amazon crearà 600 llocs de treball fixos a Espanya el 2019
Amazon crearà 600 llocs de treball fixos a Espanya el 2019

Amazon ha anunciat que crearà 600 nous llocs de treball a Espanya durant aquest any, amb la qual cosa arribarà als 5.400 empleats fixos a la fi de 2019. Segons el gegant del comerç electrònic estatunidenc, des de 2013 ha creat l'equivalent a 15 llocs de treball a la setmana a Espanya.

Entre els treballs que ha de cobrir s'inclouen llocs per a persones amb tot tipus de perfils, nivells de formació i habilitats. Així, busquen des d'enginyers i desenvolupadors de programari fins a llocs de nivell inicial, científics de dades, experts en aprenentatge automàtic i serveis en el núvol.

A Alacant, Amazon Web Service ofereix tres llocs de treball a jornada completa i amb un contracte indefinit de consultor júnior 'big data'. Les persones interessades es poden inscriure a aquesta oferta a través de Labora.

Així mateix, Amazon ha anunciat recentment que està ampliant el Centre de Desenvolupament de Programari de Madrid, amb un nou equip dedicat a tecnologies per a Kindle (llibre electrònic) i llibres, que té previst contractar 200 nous empleats fins a finals de 2020.

A més dels llocs de treball que ha creat Amazon de forma directa, el gegant del comerç electrònic ha assenyalat que hi ha més de 8.000 xicotetes i mitjanes empreses a Espanya que venen els seus productes a través de la seua plataforma i que donen treball directe a més de 10.000 persones.

També et pot interessar

stats