Algèria manté el compromís de garantir el subministrament de gas natural a Espanya

La ministra Ribera viatja al país africà quatre dies abans que expire el contracte per al subministrament de gas a través del gasoducte Magrib-Europa

Instal·lacions de gas a Algèria, en una imatge d'arxiu
Instal·lacions de gas a Algèria, en una imatge d'arxiu / Cepsa (Europa Press)

El govern algerià manté el compromís de garantir el subministrament de gas natural en els termes fixats i està preparat per a augmentar els volums d'exportació en cas que Espanya demanara un increment de l’oferta. Així ho ha assegurat la vicepresidenta tercera espanyola i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera.

"S'ha explicitat la garantia total respecte als volums pactats hui", ha declarat Ribera, al mateix temps que s'ha referit al fet que també s'ha abordat la manera de satisfer una eventual major demanda d'Espanya en el cas de ser necessari.

La vicepresidenta tercera del govern espanyol ha viatjat a Algèria per a consolidar les relacions bilaterals, quatre dies abans que expire el contracte per al subministrament de gas a través del gasoducte Magrib-Europa, un dels dos que assortien Espanya i Europa, així com per a continuar la col·laboració amb aquest país en tots els sectors energètics.

També et pot interessar

stats