Air Nostrum cerca a València tripulants de cabina de passatgers

Responsables de la companyia seleccionen aquest dimarts joves amb bon nivell d'anglés

Avió de la companyia valenciana Air Nostrum / Twitter: @AirNostrumLAM
Avió de la companyia valenciana Air Nostrum / Twitter: @AirNostrumLAM

L'aerolínia valenciana Air Nostrum està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la plantilla. Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats i candidates, els responsables de la companyia estaran aquest el dimarts 3 d'octubre a València per a celebrar una jornada de portes obertes en què s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball.

Les entrevistes tindran lloc a l'hotel NH València Center, al carrer Ricardo Micó número 1 de València a les 9:30 hores. Les persones interessades hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en la web de la companyia i acudir a l'entrevista sense esperar invitació.

A la seua arribada a l'hotel hauran d’aportar dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i treball, dues còpies del CV i una certificació dels estudis finalitzats.

Qui supere l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindrà la possibilitat de fer un curs específic de mes i mig per a aconseguir el certificat de vol i les habilitacions que permeten treballar de tripulant de cabina en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum és una franquícia d'Ibèria i companyia líder de l'aviació regional a Espanya, així com una de les majors aerolínies europees de la seua classe. Opera per al Grup Ibèria sota la marca Ibèria Regional Air Nostrum i connecta 59 destins en huit països d'Europa i Nord d'Àfrica amb una flota de 48 avions. 

També et pot interessar

stats