Air Nostrum reforça les rutes habituals i incrementa els vols especials de Nadal

Des d'Eivissa es reforça l'operativa amb Alacant i cobreixen onze dies de Nadal. Des de Maó i des de Tenerife es potencien els vols a València set dies de festes

Hostesses en un vol de Air Nostrum
Hostesses en un vol de Air Nostrum / Twitter: @AirNostrumLAM

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Ibèria per a vols regionals, acaba de posar a la venda els vols especials per a Nadal a Canàries, Balears, Melilla i Màlaga, un període en el qual la companyia valenciana reforça rutes habituals i programa vols especials a diferents ciutats de la Península.

Les rutes amb Balears durant Nadal comunicaran les illes amb sis destins peninsulars. Així, des d'Eivissa es reforça l'operativa amb Alacant, amb un augment del 17% de les places que s'ofereixen habitualment i que cobreixen onze dies de festes.

Des de Maó es potencien els vols a València amb un 55% més de places que l'any passat i vols entre els dos aeroports els dies 21, 22, 28 i 29 de desembre i 5, 7 i 8 de gener.

Badajoz estarà connectat amb Mallorca sis dies i també Valladolid tindrà una operativa especial amb un 11% més de places. León tindrà amb Mallorca un total de 16 vols especials i amb Almeria, des de Son Santjoan s'incrementa un 44% l'oferta.

Els vols amb les Illes Canàries tenen una cobertura molt especial: des de Tenerife es volarà a Santiago de Compostel·la, València i Valladolid en set dies, la qual cosa representa un 40% més de places que el 2022.

Les jornades de l'operativa amb els tres aeroports són 21, 23, 26, 28 i 30 de desembre i 2 i 6 de gener. Des de Gran Canària hi haurà una operativa especial amb Lleó.

També et pot interessar

stats