Aigua de Benassal s'alia amb Aigua de Fuensanta davant de la “greu crisi hídrica”

La companyia de l’Alt Maestrat diu que es veuen “obligats” a buscar opcions “que asseguren la viabilitat” i eviten “conseqüències majors”

Aliança estratègia d'Aigua de Benassal amb Fuensanta
Aliança estratègia d'Aigua de Benassal amb Fuensanta / À Punt NTC

Aigua de Benassal ha decidit establir una aliança estratègica amb Aigua de Fuensanta per a assegurar la viabilitat de la companyia davant de la “greu crisi hídrica” actual que ha provocat la davallada del cabal del brollador Font d'en Segures. L'empresa de l’Alt Maestrat ha destacat en un comunicat que l’aigua del brollador, “reconeguda per la seua equilibrada composició química i guardonada internacionalment per les seues múltiples virtuts”, va ser declarada d'Utilitat Pública per Reial orde en 1928 com a miner medicinal.

Així, remarquen, Benassal es va convertir en l'aigua que, metges de la talla del doctor Puigvert, indicaven per a les afeccions de renyó i salut en general. Aigua de Benassal és l'única empresa de la Comunitat Valenciana que produeix aigua mineral natural en vidre, la qual cosa, subratlla la companyia, li confereix un avantatge competitiu en un mercat que mira cap a la sostenibilitat per al medi ambient, assumint polítiques de preservació i conservació. En tot cas, actualment el seu brollador ha vist minvat el cabal a causa de la “greu crisi hídrica” que s'està patint, per la qual cosa es veuen “obligats” a buscar opcions “que asseguren la viabilitat de la companyia i evitar conseqüències majors”. De fet, fa poc més d’un mes, l’empresa va anunciar un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a tretze dels catorze treballadors davant de la falta de pluges. 

Ara, Fuensanta assumirà l'embotellament dels productes d'Aigua de Benassal en formats PET (Polipropilé Transparent) d'1,5 litres, 500 i 330 mil·lilitres, fins que la situació climatològica revertisca. Tot l'embotellament de formats de vidre continuarà produint-se des del brollador Font d'en Segures. “Amb este nou projecte es pretén continuar l'activitat comercial i no deixar desabastit el mercat, facilitant d'esta manera que els nostres clients no patisquen cap perjudici per esta nova situació, ha apuntat la companyia.

L’any passat, l’Aigua de Benassal va obtindre per segon any consecutiu el Grand Gold Quality Award atorgat per l'Institut Internacional de la Qualitat Monde Selection de Brussel·les, que premia la qualitat i gust dels principals productes de consum de tot el món. El guardó es va sumar al seu extens palmarés, amb catorze anys obtenint les màximes puntuacions en diferents certàmens internacionals i pel que és considerada com "la millor aigua del món".

També et pot interessar

stats