Els afectats pel tancament de Marina d'Or podran reclamar indemnitzacions a més del reembossament

Facua-Consumidors en Acció ha emés una nota en la qual indica a tots els clients afectats pel tancament anticipat de l'anomenada ciutat de vacances disposen d'aquest dret.

Un dels hotels de Marina d'Or
Un dels hotels de Marina d'Or / Facebook: @MarinadOrciudaddevacaciones

Els afectats pel tancament anticipat de Marina d'Or, a Orpesa (Plana Alta), podran sol·licitar una indemnització pels perjudicis que els cause aquest fet a més del reembossament de l'import de la reserva.

Facua-Consumidors en Acció ha emés una nota de premsa en la qual indica a tots els clients afectats que disposen d'aquest dret. En concret, poden exigir els diners dels possibles transports que hagueren contractat per a viatjar fins al complex turístic o entrades per a espectacles en la zona, entre altres.

D'altra banda, també poden reclamar els possibles danys morals que hagen patit per la pèrdua del seu destí vacacional, ressalten des de l'associació.

El complex turístic Marina d'Or ha tancat de manera inesperada tots els hotels i el balneari des d'aquest passat 17 de setembre, notificant a tots els clients per telèfon o correu electrònic la cancel·lació de les reserves, en el que suposa un avançament de la fi de temporada de l'anomenada ciutat de vacances.

En principi l'operativa s'estenia fins al mes de desembre, però l'empresa controlada fins ara pel fons americà Farallon Capital Managemen ha decidit tancar la temporada de manera imprevista.

L'empresa ha confirmat el tancament anticipat de les instal·lacions, però no ha precisat les causes d'aquest tancament ni quan tenen prevista la pròxima obertura. Tampoc han atribuït el tancament a la compra del macrocomplex turístic per part del Grupo Fuertes fa a penes un mes.

Es tractaria, per tant, de la primera decisió que s'adopta després de la compra a l'agost per part del Grupo Fuertes (propietari de firmes com El Pozo o Cefusa) al fons americà, que l'havia comprat prèviament al fundador de Marina d'Or, Jesús Ger.

El Grupo Fuertes ha entrat en l'accionariat i Hotels Magic Costa Blanca, amb seu a Benidorm, s'encarregaria de la gestió del complex vacacional. En aquests moments només falta el vistiplau de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) perquè es tanque l'operació empresarial.

La ciutat de vacances, orientada al turisme familiar, compta amb un hotel-balneari de cinc estreles, dos de quatre estreles (Marina d'Or Playa i Gran Duque), així com un balneari d'aigua salada i múltiples espais d'oci i apartaments turístics.

Construït sobre una superfície aproximada d'1,4 milions de metres quadrats, dels quals més de mig milió estan destinats a zones verdes i àrees enjardinades.

També et pot interessar

stats