L’OCU anima els usuaris afectats pel tancament de Marina d'Or a reclamar per perjudicis

El complex hoteler ha anunciat la clausura avançada de la temporada i que reembossarà l'import de les reserves a aquelles persones que tenien les estades contractades

Una panoràmica del complex turístic Marina d'Or
Una panoràmica del complex turístic Marina d'Or / À Punt NTC

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha aconsellat aquest dilluns reclamar totes les despeses i perjudicis ocasionats als usuaris pel tancament sobtat del complex turístic Marina d'Or, que va comunicar mitjançant telèfon o correu electrònic les cancel·lacions de les reserves i la devolució de l'import d'aquestes.

Des de l'OCU han assenyalat en un comunicat que el complex ha anunciat el tancament avançat de la temporada i que reembossarà l'import de les reserves als qui hi tenien les estades contractades. Així, s'han cancel·lat totes les reserves dels hotels i el balneari amb data posterior al 17 de setembre.

En el web de la coneguda com a "ciutat de vacances" no és possible fer reserves i s'indica: "Ens estem preparant per a tu. Ens veiem la pròxima temporada". 

Web de Marina d'Or
Web de Marina d'Or / Marina d'Or

L'organització considera que encara que l'empresa ha comunicat que retornarà l'import de les reserves, "ha de reembossar també les despeses associades a serveis addicionals, la raó dels quals deixa d'existir, com és el transport". També aconsella guardar tota classe de comprovants de reserves i pagaments relacionats amb les vacances previstes en el complex per a poder justificar la reclamació.

També et pot interessar

stats