Acord entre la plantilla de Bimbo i la direcció de la planta del Verger sobre les condicions del tancament

Els treballadors que accepten trasllats rebran ajudes per al lloguer, el quilometratge i la gasolina, i els de major edat tindran plans especials fins la prejubilació

Els treballadors de Bimbo aconsegueixen millores en el pacte amb l'empresa / À Punt NTC

Els treballadors de la fàbrica de Bimbo al Verger (Marina Alta) han ratificat per unanimitat l'acord amb l'empresa per a dur endavant el tancament anunciat fa unes setmanes. Ho han confirmat aquest dijous de vesprada, després d'aconseguir un pacte que millora l'oferta inicial feta per la companyia.

Així, els treballadors que accepten trasllats rebran ajudes per al lloguer de la vivenda, el quilometratge i la gasolina. A més, si tenen entre 56 i 60 anys, tindran plans especials fins la prejubilació. Per altra banda, aquells que opten per l'eixida de l'empresa, rebran indemnitzacions per damunt dels vint dies per any que oferia l'empresa.

"Tindran 45 dies per any treballat amb un màxim de 42 mensualitats; és a dir, tres anys i mig de salari", ha explicat José González, president del comité d'empresa de Bimbo. A banda, qui tinga una antiguitat de dotze anys, amb un contracte a partir del 2012, tindran "una indemnització de 33 dies de salari per any treballat, amb un màxim de 34 mensualitats", ha afegit González.

També et pot interessar

stats