Zoo posa a la venda entrades per a concerts a Madrid i Barcelona el 2022

La banda valenciana conclourà la gira Llepolies el mes de desembre al Wizink Center i al Palau Sant Jordi

La banda valenciana Zoo posa amb els quatre guardons que han guanyat en els Premis Ovidi
La banda valenciana Zoo posa amb els quatre guardons que han guanyat en els Premis Ovidi / À Punt NTC

La banda valenciana Zoo anuncia els que seran els seus dos concerts "més importants fins hui" i que ha programat per al pròxim 3 de desembre en el Wizink Center de Madrid i el dia 10 del mateix mes de 2022 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Seran dos directes "especials" amb els quals el grup posarà punt final a la gira presentació del seu últim treball publicat, Llepolies, amb el qual, només en aquest 2021, ja han donat més de seixanta concerts, destaquen fonts de la promotora dels esdeveniments.

Madrid i Barcelona han sigut les ciutats triades per la banda valenciana per a celebrar dues nits de música en dos dels recintes més gran del país. Zoo, que ja va celebrar el seu cinqué aniversari amb tot venut al Sant Jordi Club i a la sala Riviera el passat 2019 i que el 2021 va omplir l'Estadi Olímpic de Barcelona i en tres ocasions el Teatre EDP Gran Via, tornarà a les dues capitals l'any vinent amb dues cites que demostren que són una de les bandes més importants del panorama musical alternatiu nacional. Està previst que més de 15.000 persones acompanyaran la banda en aquests dos concerts, calculen.

Llepolies és el tercer treball discogràfic de la formació i el primer publicat sota el seu propi segell discogràfic, Zoo Rècords. L'àlbum es va convertir en el desé disc més venut a Espanya segons l'Associació de Productors de Música a Espanya (Promusicae). Un disc compost per dotze cançons que ja sumen més de dèsset milions de reproduccions en plataformes digitals i els videoclips de les quals es van posicionar entre els tres vídeos més vistos en YouTube en els seus respectius llançaments.

També et pot interessar

stats