'Llepolies', el nou disc de Zoo, veu la llum aquest divendres

Quatre anys després del seu últim treball, Raval, Zoo torna amb aquest nou àlbum que inclou dotze cançons amb el seu particular estil musical basat en la barreja de rap i música electrònica.

'Llepolies', el nou disc de Zoo, veu la llum demà

Llepolies, el tercer disc de la banda valenciana ZOO, veu la llum aquest divendres. Quatre anys després del seu últim treball, Raval, Zoo torna amb aquest nou àlbum que inclou dotze cançons amb el seu particular estil musical basat en la barreja de rap i música electrònica. Un disc que manté l'essència però amb alguna novetat. Noves sonoritats juntament amb la maduresa poètica de les seues lletres. Per a Panxo, Llepolies és la culminació d'un projecte, allò que els altres discs van voler ser i no foren.  

Els de Gandia calfen motors des de gener amb la publicació del primer avançament del disc Avant i després amb el senzill "Llepolies", que dona nom al disc. Unes publicacions que van aconseguir el número tres en tendències de Yotube a Espanya, acumulant més de 100.000 reproduccions en menys de 24 hores. Un interés que ha generat tanta expectació que ja s'han esgotat les entrades de la gira que comença el 10 d'abril. Una situació que segons reconeix el líder de la banda, Panxo, fa que estiga menys nerviós. "És molt gratificant que la gent tinga tan d'interés a conèixer de primera mà allò en què estem treballant un any".

Autoproduït per la banda, Llepolies és el primer disc que es publica sota el seu propi segell i editorial: ZOO Records. Una aposta que ja feia temps que tenien al cap i que ara ja és una realitat, assegura Panxo. " Ens agrada assabentar-nos bé de les coses que van més enllà de pujar a l'escenari o de compondre les cançons, ens agrada tindre el control sobre el que la nostra música genera, ens apetia fer eixe pas, sentíem que ara era el moment''. Produït íntegrament al País Valencià, veuen una manera de reivindicar el producte de proximitat. "Ací a la nostra terra hi ha gent amb molt de talent, molta gent que fa les coses bé".

També et pot interessar

stats