Zoo inaugurarà el pròxim festival de concerts Sonora a Oriola

La banda de Gandia enceta el Circuit de Música Valenciana el pròxim 30 de setembre

Imatge d'arxiu del grup
Imatge d'arxiu del grup Zoo / Zoo

El grup musical valencià Zoo inaugurarà el pròxim divendres 30 el festival de música Sonora, dins del Circuit de Música Valenciana, organitzat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport a través de l’Institut Valencià de Cultura. 

El concert se celebrarà a les 22:00 hores al Teatre Circ d’Oriola (Baix Segura) i iniciarà a la IV edició del conegut festival musical. 

Zoo, que va nàixer el 2014 i que està format, entre d’altres, per Toni Sánchez, Panxo; Arnau Giménez, i Héctor Galán, va ser el gran guanyador dels premis Carles Santos de la Música de 2021 amb tres guardons: millor disc per Llepolies, millor gira i millor vídeo. 

El grup combina estils i ritmes tan diversos com el rap, la música electrònica, el rock, l’ska o el break beat, i se situa com un dels grups més destacats del panorama musical valencià. 

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha explicat que la banda "ha fet i farà parades per tot l'Estat espanyol, amb grans concerts en les principals ciutats com Madrid o Barcelona. També han realitzat diverses parades per totes les nostres comarques i des de Cultura ho hem organitzat tot perquè la gent del Baix Segura també tinga l'oportunitat de gaudir d'un dels seus concerts a casa, per això actuaran a Oriola", ha remarcat. 

La resta de la programació del Sonora, la seua imatge gràfica i el fil conductor de l’actual edició es faran públics el pròxim dijous 22 de setembre en roda de premsa. 

També et pot interessar

stats