El Zevra Festival espera 100.000 assistents en la primera edició amb Anuel AA i Rauw Alejandro

Es calcula que l’impacte del festival es traduirà en tretze milions d'euros entre el sector de l'allotjament, la restauració i l'oci

Els cantants Rauw Alejandro i Anuel AA en el videoclip de 'El Reloj'
Els cantants Rauw Alejandro i Anuel AA en el videoclip d''El reloj' / Yotube

El Zevra Festival, que se celebra a Cullera del 22 al 24 de juliol, espera reunir 100.000 assistents en una edició inaugural que compta amb cantants estrela del reggaeton com Anuel AA i Rauw Alejandro.

"Aconseguir l'assistència de 100.000 persones en una primera edició és tot un èxit que pocs festivals poden dir", ha assenyalat el codirector del festival, Andreu Piqueras, durant la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment.

Piqueras ha subratllat la presència de "grans artistes de l'escena musical nacional i internacional", com són Anuel AA, Rauw Alejandro, Melendi, Eladio Carrión, Juan Magán, La Pegatina o Ptazeta, entre altres. 

"Zevra Festival és un espai cultural on hi ha molt més que música. Comptem amb falles, un beach club i amb una decoració creada per mestres fallers com Manolo García, Jorge Gil, Salvador Bañuls, Néstor Ruiz i Noel Hervás, entre altres sorpreses", ha puntualitzat Piqueras.

L'esdeveniment té contractats a més de 2.000 treballadors directes i es calcula que el turisme indirecte que atrau el festival es traduirà en tretze milions d'euros en el sector de l'allotjament, la restauració i l'oci. Gran part del públic s'allotjarà a Cullera i voltants, consumirà en les poblacions limítrofes i gaudirà dels serveis i l'oci que ofereix la comarca.

També et pot interessar

stats