Vinaròs vibra amb la Gran Gala de les Reines i els Reis del Carnaval

Aquesta vesprada serà el torn dels més menuts, amb la Gran Gala de les Reines i Reis Infantils

Imatge del Carnaval de Vinaròs del 2023 / À Punt NTC

Milers de persones assistiren aquest dissabte de vesprada a la Gran Gala de les Reines i els Reis del Carnaval de Vinaròs. Els protagonistes de la nit exhibiren les seues disfresses espectaculars, el secret millor guardat que marca l'inici del carnestoltes. 

Els assistents van poder viure un dels carnavals més exòtics que es recorden, amb una festa inspirada en l'Àfrica, en la qual han destacat les dinàmiques coreografies de grups locals. Tot això, acompanyat d’uns colors i una música que ambientaren un recinte amb capacitat per a 9.000 persones ple de gom a gom.

Aquesta vesprada serà el torn dels més menuts amb la celebració Gran Gala de les Reines i Reis Infantils, que començarà a partir de les 17:30 hores al carrer Sant Francesc amb avinguda Febrer de la Torre.

L'escenari de la gala de dissabte va ser testimoni dels vestits espectaculars que van lluir les trenta reines i l'únic rei. Un treball que, a més d'esforç, suposa una despesa econòmica important. I que, com no pot ser d’altra manera, exhibiren amb orgull. El carnaval convidat d'enguany ha sigut el de Torrevella, ciutat que també es troba immersa en les celebracions.

Es calcula que la 41a edició del Carnaval tindrà un impacte econòmic i turístic de més d'un milió d'euros a la comarca del Baix Maestrat. A més, tots els que no hagen pogut assistir o vulguen reviure la gala, ho podran fer a través de la televisió d’À Punt, que l'emetrà el pròxim 19 de febrer.

També et pot interessar

stats