Vinaròs diu adeu al Carnaval amb les grans desfilades

La festa, d'interés turístic autonòmic, viu la segona part de les celebracions, després de la Gran Gala de les Reines i els Reis del Carnaval de la setmana passada  

Vinaròs diu adeu al Carnaval amb les grans desfilades / À Punt NTC

Els vinarossencs i vinarossenques s'acomiaden aquest cap de setmana del Carnaval, festa que estan vivint plenament després d'aquests dos anys sense poder celebrar-la.

El cap de setmana passat, la ciutat del Baix Maestrat es va omplir de música i colors amb la Gran Gala de les Reines i els Reis del Carnaval 2022, però aquest dissabte i diumenge serà per a menys, ja que les disfresses eixen al carrer amb les grans desfilades.

Aquest dissabte a les 21:00 hores s'ha fet la primera, amb un itinerari diferent de l'habitual de 2,5 quilòmetres. La desfilada ha començat al carrer de Sant Francesc i continuat per la plaça de Jovellar, el carrer de Sant Cristòfol, la plaça dels Tres Reis, el carrer del Pont, el carrer de la Verge, l'avinguda de la Llibertat, el carrer del Soro i el carrer de Pablo Ruiz Picasso, fins a arribar al carrer de Sant Albert. En acabant, la festa s'ha desplaçat al recinte del Carnaval amb una revetla i l'actuació de l'Orquesta Centauro.

Diumenge s'ha repetit la mateixa ruta per a celebrar la segona gran desfilada, que s'ha iniciat a les 20:00 hores.

I encara que acaba la setmana, dilluns es posarà punt final oficialment al Carnaval de Vinaròs amb la cercavila, que finalitzarà a la platja del Fortí, on tindrà lloc l'Enterro de la Sardina.

Totes aquelles persones que no van poder assistir a la Gran Gala, o la volen reviure, podran fer-ho a través d'À Punt, ja que aquest diumenge a les 11:15 hores emetrà aquest acte tan especial de les festes d'interés turístic autonòmic. Ferran Cano condueix l'especial, amb la col·laboració del director de teatre Toni Guillot.

També et pot interessar

stats