Nacho Cano interpreta per sorpresa 'Malinche Symphonic' en directe a Alacant

El musical, l'obra més ambiciosa de l'excomponent de Mecano, s'està representant al Teatre Principal de la ciutat i per primera vegada fora de Madrid

Nacho Cano toca en directe 'Malinche Symphonic' a Alacant / Todo Alicante

Este dissabte, alacantins i alacantines van poder gaudir per segon dia consecutiu, i per primera vegada fora de Madrid, del musical Malinche Symphonic, de Nacho Cano. L'espectacle ha començat la gira espanyola i ha elegit el Teatre Principal d'Alacant per a fer les primeres tres representacions en què pràcticament s'han esgotat totes les butaques disponibles.

Però esta no va ser l'única alegria que es va emportar el públic present este dissabte a l'espectacle. El mateix Cano, que es trobava assegut en un dels seients en primera fila, no es va poder contindre i va pujar a l'escenari per a interpretar la seua composició en el piano. Feia 27 anys que no tocava en directe a Alacant.

Malinche Symphonic és una de les obres més ambicioses de l'excomponent de Mecano. El musical segueix els passos de Malintzin (més coneguda amb el nom castellanitzat de Malinche), una dona ameríndia que va exercir de traductora, consellera i intermediària dels espanyols durant la conquesta de Mèxic.

El musical, estrenat el 2022, fusiona gèneres musicals aparentment oposats com són el flamenc, el ball urbà i el hip-hop. "És un xou com pot ser un xou de Las Vegas, tens els cinc sentits completament plens des que arribes", explica Cintia Rosa, una de les intèrprets de Malinche Symphonic.

Este diumenge de vesprada té lloc l'última actuació a la capital de l'Alacantí abans que el musical continue el seu camí per altres ciutats de l'estat espanyol. Això sí, no podem assegurar si el mateix Cano es posarà darrere del piano per a tornar a interpretar les seues composicions.

També et pot interessar

stats