Nacho Cano compon 'Endavant, Vila-real', l'himne del centenari del submarí

La cançò s'estrenarà el 19 de desembre en l'acte d'inauguració del centenari

Nacho Cano compon 'Endavant, Vila-real', l'himne del centenari del submarí

El Vila-real comença a preparar l'any més especial de la seua història: el del centenari. El 19 de desembre s'iniciarà amb l'acte d'inauguració de l'any en què es presentarà 'Endavant, Vila-real', l'himne que ha compost el productor musical i exmembre de Mecano, Nacho Cano. Una cançó creada al mític estudi d'Abbey Road de la ciutat de Londres i que compta amb la participació de l'Orquestra Simfònica de Londres.

Un centenari en què estarà molt present la figura del que ha sigut el vicepresident del club, José Manuel Llaneza, i que va morir fa poques setmanes; i on també es parlarà de la nova joia de la corona, l'estadi de la Ceràmica que estarà a punt d'inaugurar també l'última gran reforma.

El Vila-real competirà per primera vegada en el remodelat estadi el 31 de desembre contra el València i iniciarà un any en què espera aconseguir una posició que li permeta competir a Europa la pròxima temporada; i en què tractarà de sumar un nou títol al seu palmarés, el de Conference League, en què és un dels principals candidats.

També et pot interessar

stats