Arròs amb tomaques cherry, confit d'ànec o edamame són algunes de les propostes del IV Concurs d'Arrossos d'Autor

L'Albufera ha acollit un any més este esdeveniment en què influenciadors i influenciadores han experimentat amb les combinacions més singulars

IV Concurs d'Arrossos d'Autor / À Punt NTC

Més d'una vintena d'influenciadors i influenciadores s'han enfundat este dissabte els davantals per a cuinar a l'Albufera les receptes més atrevides amb el nostre ingredient més representatiu: l'arròs.

Ho han fet en el IV Campionat d'Arrossos d'Autor que ha organitzat un any més Arròs Tartana. Les persones que hi ha participat havien de fer l'arròs sec, usar la varietat Albufera o marisma, cuinar en una paella de seixanta centímetres i, obligatòriament, incloure arròs, oli d'oliva, safrà i pebre roig en la recepta.

Les propostes dels influencers han reinterpretat la paella combinant-la amb altres cultures d'arreu del món, com ara la japonesa, la colombiana o l'alemanya. De fet, entre els arrossos hem pogut trobar ingredients com confit d'ànec, tomaques cherry o edamames.

Però també n'hi ha que han buscat la inspiració més a prop, perquè algunes de les persones que hi han participat asseguren que s'han basat en la cuina basca o catalana.

Només cal mirar la recepta guanyadora de l'any passat per a veure que no trobarem la típica paella amb bajoques, garrofons o conill. En la tercera edició el primer premi ha sigut per a una paella de tagín de pollastre, que volia fer un "homenatge" i unir en una mateixa recepta les dos riberes del mar Mediterrani.

Una bona ocasió per a deixar arrere els prejudicis entorn de la paella i obrir-se a experimentar amb les combinacions més singulars.

També et pot interessar

stats