Vetusta Morla, Amaral i Love of Lesbian, caps de cartell del SanSan Festival

L'esdeveniment se celebrarà al recinte de festivals de Benicàssim entre el 29 i el 31 d'octubre

Actuació de Vetusta Morla en el Fib 2019
Actuació de Vetusta Morla en el FIB 2019 / À Punt NTC

El Festival SanSan ha anunciat el cartell oficial de l’edició d’enguany, que se celebrarà entre el 29 i el 31 d'octubre, coincidint amb el pont de Tot Sants, al recinte de festivals de Benicàssim, a la Plana Alta. 

Els grups veterans Vetusta Morla, Amaral i Love of Lesbian són els caps d’un cartell que mescla l’indie-pop i l’electrònica, format únicament per bandes del territori espanyol. Se sumen també altres bandes i cantants consolidats com Xoel López, Dorian, Delaporte, Carlos Sadness, Rayden i els oriolans Varry Brava.

A més, el festival incorpora veus que comencen a fer-se un lloc en el panorama musical com Sen Senra, Ginebras, Cariño o Tu Otra Bonita. Tot i això, l’organització de l’esdeveniment ha assegurat que encara queden més grups o artistes sense revelar. 

Des del festival diuen que el SanSan tornarà en un format “normal”: es farà en un recinte a l'aire lliure de grans dimensions i amb quatre escenaris on poder "ballar, cantar, riure i disfrutar" de la música.

Les entrades eixiran a la venda el pròxim diumenge 27 de juny, a les 11 hores, en el web del festival www.sansanfestival.com. L'abonament adquirit l'any passat és vàlid per a les noves dates, però també es pot sol·licitar la devolució fins al 27 de juny a través d'un formulari web.

També et pot interessar

stats