El SanSan Festival torna a l'octubre amb una edició en format 'prepandèmia'

El festival se celebrarà en el Pont de Tots Sants amb "el millor cartell de la història" i el desvelaran el 22 de juny

El SanSan torna a l'octubre amb una edició "normal"
El SanSan torna a l'octubre amb una edició "normal" / SanSan Festival
10 de juny 2021 - 09:56

El Festival SanSan anuncia que torna a l'octubre en format "normal": de manera segura, en un recinte a l'aire lliure de grans dimensions i amb 4 escenaris on poder "ballar, cantar, riure i disfrutar" de la música. Així ho ha comunicat l'organització a les persones que tenen l'abonament adquirit de l'edició de l'any passat, suspesa per la pandèmia, a l'espera de fer l'anunci oficial.

Una nova edició en format normal on ballar, cantar riure i disfrutar de la música

El SanSan explica que la decisió de tornar l'han presa després de les reunions del sector amb les autoritats polítiques i sanitàries de la Comunitat Valenciana i tenint en compte l'actual ritme de la campanya de vacunació i la celebració d'altres esdeveniments com les Falles, al setembre. "Sempre hem estat el primer festival de la temporada i volem ser un dels primers a tornar", sentencien.

El SanSan 2021 se celebrarà entre el 29 i el 31 d'octubre, durant el pont de Tots Sants. Encara se'n desconeix el cartell, del que l'organització només avança que serà "el millor" de la història del festival. El 22 de juny l'anunciaran oficialment.

L'abonament adquirit l'any passat és vàlid per a les noves dates, però també es pot sol·licitar la devolució entre el 14 i 27 de juny a través d'un formulari web que s'habilitarà el dilluns 14 de juny.

També et pot interessar

stats