La valenciana Sandra Valero representarà Espanya en Eurovisió Júnior 2023

La jove cantant d'onze anys ha participat en musicals i en diversos concursos de talent

La jove cantant valenciana Sandra Valero
La jove cantant valenciana Sandra Valero / RTVE

La cantant valenciana d'onze anys Sandra Valero ha estat seleccionada com a representant d'Espanya en Eurovisió Júnior 2023. La jove ha participat en musicals i en diversos concursos de talent.

Ha sigut una selecció per unanimitat després d'un càsting presencial en el qual han participat 14 xiquets i xiquetes, d'entre les 114 candidatures rebudes, un rècord de participació, segons ha indicat aquest divendres RTVE, que es troba immersa en l'elecció de la cançó "més adequada per a ella".

"Versatilitat" és la paraula amb què la cadena defineix la jove artista valenciana, que prové d'una família molt lligada a la música, i que va començar a cantar amb quatre anys i ara, als onze, és cantant, actriu i model. Valero ha format part de l'elenc del musical d'El Guardaespaldas i en diferents concursos de televisió com La voz Kids o Idol Kids.

La jove artista, que es va presentar davant el jurat cantant "Parte de él", de La Sireneta, i es declara completa admiradora d'Aitana, succeeix el també valencià Carlos Higes, que en l’edició de l’any passat del festival va quedar en sisena posició amb el seu tema "Señorita". 

També et pot interessar

stats