Carlos Higes queda en sisena posició en el festival d'Eurovisió Junior

El xiquet valencià es va menjar l'escenari amb el tema "Señorita", que va acompanyat d'una coreografia que ja s'ha fet viral

Carlos Higes i els seus ballarins en el festival d'Eurovisió Junior / À Punt NTC

L'actuació de Carlos Higes, el xiquet valencià que ahir va representar Espanya en el festival d'Eurovisió junior, amb el seu tema Señorita ha quedat en sisena posició. Ell i els seus quatre ballarins es menjaren l'escenari amb una posada en escena espectacular plena d'efectes i dinamisme, amb una coreografia que ja s'ha fet viral. El festival s’ha celebrat a la ciutat armènia de Yerevan.

L'actuació de Carlos va sorprendre els crítics, però, a milers de quilòmetres de distància, va captivar els seus familiars, amistats i companys de classe. A l’escola de Carlos a Montcada (Horta Nord) no es parla d’una altra cosa. La seua actuació ha meravellat els seus companys, comenten que “estan molt orgullosos, ha cantat i ha ballat genial”.

A Carlos no li va faltar el suport dels seus, han intentat posar-se en contacte amb ell, però per ara no han rebut resposta. Segons Macarena Molas, companya de classe, “ha de tindre tants missatges ara mateix que no podrà contestar a tots, estem desitjant felicitar-lo en persona”, ha afirmat.

Per la seua part, els companys l’esperen a l’escola amb els braços oberts. Gerard Baila, el tutor de Carlos, ha comentat que estan preparant una festa de benvinguda, “intentarem que cante un poc i que ens conte tot. Els xiquets i xiquetes l’admiren molt i tenen moltes ganes d’estar amb ell, fer-se fotos i demanar autògrafs”, ha declarat.

També et pot interessar

stats