València suspén el lliurament de premis de les falles pel mal oratge

En l’acte, previst a l’aire lliure, la fallera major havia de lliurar els banderins a totes les comissions adultes de la ciutat convocades a la plaça de l’Ajuntament

Tribuna de la Plaça de l'Ajuntament de València que s'havia instal·lat per al lliurament de premis dels monuments grans
Tribuna de la Plaça de l'Ajuntament de València que s'havia instal·lat per al lliurament de premis dels monuments grans / À Punt NTC

El mal oratge fa caure els primers actes de la programació de Falles de València. La Junta Central Fallera ha suspés l’acte de lliurament de premis dels monuments grans, previst per a les 9:30 hores d’aquest dijous.

Des de la Junta Local Fallera no han anunciat encara si l’acte queda suspés definitivament o s’ajorna a un altre moment. L’acte estava previst a l’aire lliure, a les portes de l’Ajuntament de València, on la fallera major anava a entregar a les comissions que pujaren a la tribuna els guardons pels monuments, els carrers il·luminats, les presentacions i els llibrets de falla.

No es descarta que la borrasca Celia, que deixarà aquest dijous el dia més inestable de la setmana, obligue a suspendre més actes fallers. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha manifestat que la Junta Central Fallera anirà seguint les previsions a molt curt termini per a adoptar les decisions.

“Hi ha previsions de pluges, però cal veure quanta aigua caurà i quan. Uns altres anys hi ha hagut pluges però durant un temps ha parat”, afirmava Galiana en al·lusió a la possible suspensió d’alguns actes fallers.

Per a la resta del dia, a més de la mascletà de les 14 hores i el castell de focs d’artifici a l’Albereda, l’Ofrena és l’altre acte multitudinari i a l’aire lliure previst per a aquest dijous. 

També et pot interessar

stats