"València, porta al disseny", l'exposició sobre els productes valencians exportats

La mostra s'inaugura aquest dilluns en l'Edifici del Rellotge del Port de València i fa un repàs als dissenys utilitzats en els productes valencians dels segles XIX i XX

"València, porta al disseny", l'exposició sobre els productes valencians exportats / À Punt NTC

Valènciaport inaugura aquest dilluns en l'Edifici del Rellotge del Port de València una exposició sobre l'exportació dels productes valencians i els dissenys que els acompanyen, en la qual poden veure's 300 etiquetes de productes com taronges o licors.

La mostra, que té com a títol "València, porta del disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX", es podrà visitar fins al 6 de novembre, i forma part dels actes organitzats amb motiu de la capitalitat mundial del disseny de la ciutat.

L'objectiu de l'exposició, que és d'accés gratuït, és donar a conéixer la importància que va tindre i té el port en l'exportació dels productes valencians, així com els dissenys utilitzats, segons fonts de Valènciaport.

El president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, i les comissàries de l'exposició Ester Medán i Inma Liñana, participaran en la inauguració de la mostra, que tindrà lloc a les 12:30 hores.

També et pot interessar

stats