València celebrarà el Dia Mundial del Teatre mostrant les sales per dins

El pròxim 27 de març els teatres de València celebraran jornades de portes obertes i un autobús realitzarà una ruta especial que els visitarà

Imatge d'arxiu d'una obra de teatre
Imatge d'arxiu d'una obra de teatre / Ajuntament de València

Les sales de teatre de la ciutat de València obriran les portes per a mostrar com són per dins amb motiu del Dia Mundial del Teatre, que se celebrarà el pròxim 27 de març.

A més, l'Ajuntament, que lluirà una pancarta commemorativa al balcó, habilitarà un autobús que recorrerà les diferents sales i repartirà un mapa dels teatres.

Tots els espais escènics que se sumen a la iniciativa oferiran visites guiades per les entranyes dels teatres, per tal d'explicar la seua història i donar a conéixer el seu projecte i activitats. Així, els i les assistents tindran oportunitat de conéixer les cabines de controls, els camerinos i les tramoies, entre altres.

La capital valenciana compta amb més de 20 sales d'arts escèniques, "les quals són un vertader referent cultural per a València", en paraules de la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez.

En la iniciativa participaran el TEM, Teatre El Musical; La Mutant, Carme Teatre, Espai Inestable, Sala Russafa, Teatre Flumen, la Rambleta, Sala l'Horta, Teatre Principal, Teatre Olympia, Sala Off, Sala Ultramar, Teatre La Estrella, Teatre Rialto, La Màquina, Teatre Talía, Teatre Círculo, Artea Espai, Rebombori espai de contes, Sala Matilde Salvador i Teatre Patraix.

També et pot interessar