La Universitat Popular de València celebra el 116 aniversari amb el lema "Elles qüestionen"

Durant un mes es desenvoluparan tallers, una conferència i taules redones.

La Universitat Popular de València disposa de 30 centres als diferents barris de la ciutat
La Universitat Popular de València disposa de 30 centres als diferents barris de la ciutat / Universitat Popular València

Aquest dilluns comença la celebració del 116 aniversari de la Universitat Popular de València. El programa està dedicat al seu ideari fundacional: el pensament crític, la construcció de ciutadania i el foment de l’accés universal a la cultura. 

Durant un mes es desenvoluparan tallers, una conferència i taules redones als centres de la Universitat Popular i en espais emblemàtics de la ciutat. Als plantejaments fundacionals s’incorporarà la perspectiva feminista.

A més, la periodista Rosa Maria Calaf donarà al Centre de Cultura Contemporània del Carme una conferència titulada "Pensament crític en l’era de la desinformació: noves estratègies de comunicació".

La Universitat Popular de València disposa de 30 centres als diferents barris de la ciutat i desenvolupa nombroses activitats anuals i de periodicitat més curta al voltant de diferents àmbits temàtics com ara la cultura, el benestar, la sostenibilitat, el feminisme, les arts, els temes socials, els idiomes i la tecnologia.

També et pot interessar

stats