‘Una habitació pròpia’ i ‘Territori Sonor’, guanyadors de la I Edició dels Premis Tresdeu

Els guardons reconeixen el talent i l’esforç de la joventut valenciana més creativa.

VÍDEO | ‘Una habitació pròpia’ i ‘Territori Sonor’, guanyadors de la I Edició dels Premis Tresdeu

El programes d’À Punt Mèdia ‘Una habitació pròpia’ i ‘Territori Sonor’ han guanyat els guardons en la primera edició dels Premis Tresdeu. L’espai de divulgació literària ‘Una habitació pròpia’ ha aconseguit el reconeixement al millor contingut per a televisió de l’any, mentre que el programa dedicat a la música ‘Territori Sonor’ ha guanyat el guardó al millor contingut per a ràdio/podcast de l’any. 

Els premis Tresdeu, celebrats aquest dijous, reconeixen el talent i l’esforç de la joventut valenciana més creativa. Amb més de 200 propostes inscrites, han rebut més de 30.000 vots en les votacions preliminars obertes a tresdeu.com. Finalment, un jurat ha decidit les candidatures vencedores. 

A més, la col·laboradora dels espais El matí À Punt i Sessió Golfa, Miss Tagles, també ha aconseguit el guardó al millor contingut per a xarxes socials de l’any. 

El jurat ha atorgat els premis de millor àlbum musical de l’any, per a Tresors, d’Auxili; millor espectacle en directe de l’any, per a ZOO; millor esdeveniment de l’any, per a l’Aplec dels Ports; millor creació audiovisual de l’any, per a Las que faltaban, de Mafalda; millor creació d’arts escèniques de l’any, per a A tiro hecho, de Les Solidàries i millor creació d’arts plàstiques de l’any, per a Dulk. 

A més, també han reconegut amb el premi honorífic a Mésdemil i la millor iniciativa social i ciutadana per a la Campanya CIEs No. 

L’acte s’ha celebrat a l’auditori situat al complex de Les Naus, a València, i ha comptat amb les actuacions en directe de La Plata, Varry Brava, El Diluvi i Jazzwoman i Periferia Nort. El conductor de la gala ha sigut l’humorista i presentador d’Assumptes interns, Pere Aznar. 

També et pot interessar

stats