Un cap de setmana de música dona la benvinguda a l'estiu

The Pretenders, Estopa, Antònia Font, Ciudad Jara, Julieta, La Fúmiga, Jazzwoman i Zetak són alguns dels artistes que omplin este dissabte i diumenge de ritme casa nostra

Concerts celebrats arreu del territori valencià el 15 de juny
Concerts celebrats arreu del territori valencià el 15 de juny / À Punt NTC

Les i els amants de la música estan d'enhorabona, perquè l'estiu arriba amb un cap de setmana farcit de concerts. Este dissabte i diumenge podrem ballar al ritme de les diferents propostes que ens ofereixen diverses localitats valencianes.

Comencem al Cap i Casal, on coincideixen dos pesos pesats de la música com són Estopa i Antònia Font, que no només toquen a la mateixa hora, sinó que actuaran pràcticament al costat. Els dos germans catalans, que celebren 25 anys de carrera musical, començaran el seu concert a les 22 hores a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a la mateixa hora que els mallorquins faran el seu espectacle al Palau de les Arts.

Si ens desplacem al sud, la Vila Joiosa (Marina Baixa) celebra la primera edició del Maror Fest, celebrat a la platja de l'Antoneta, i que compta amb un cartell íntegrament compost per artistes valencians: Ciudad Jara, La Fúmiga, Jazzwoman, Maluks, Niuss i Bultacos.

A Gata de Gorgos (Marina Alta) la comissió de festes també ha preparat un festival molt especial: el FestiGata. L'esdeveniment té lloc en el recinte del CEIP Santíssim Crist, que congregarà un públic de segur entregat a la música de Julieta, Zetak i Oceäns.

Un altre lloc on celebren la seua primera edició és a Xelva (Serrans), amb el Serrana Cuir, un "festival autogestionat per la diversitat sexual, afectiva i de gènere en la ruralitat". Els artistes que donen la seua veu a la proposta, a la plaça Major, són Las Marikarmen, Dulzaro, Carmen Xía, Palmer i el DJ n1n4 vudú.

I el colofó arriba diumenge, amb l'actuació dels angloestatunidencs The Pretenders, que delectaran els fans del rock a vora mar. L'actuació començarà a les 20:30 a la Marina de València, i posarà fi al cap de setmana somiat per qualsevol melòman.

També et pot interessar

stats