Un professor d’anglés jubilat d’Elda triomfa en Kahoot

Pedro Civera transmet els seus coneixements a través d’aquesta aplicació docent a més de nou milions de persones

Un professor d’anglés jubilat d’Elda triomfa a Kahoot / À Punt NTC

Kahoot és una plataforma digital que combina educació i entreteniment. Una mena de videojoc de preguntes i respostes per a aprendre continguts jugant. Un dels creadors més reconeguts al món és un professor jubilat d'Elda (Vinalopó Mitjà) que té més de nou milions i mig de seguidors. I cada dia en guanya 16.000 més. 

Pedro Civera, aquesta estrela de l’ensenyament en línia, explica a À Punt que ha triat aquest format perquè qualsevol persona pot utilitzar el mòbil per a repassar i per aprendre, que l’edat no és cap límit, perquè “hi ha continguts per a avorrir”

Des del seu ordinador, Pedro Civera ensenya, sobretot, vocabulari i gramàtica angleses. Però malgrat que va començar amb l’anglés, ha diversificat el seu material i ara ofereix tota classe de continguts educatius, com ara un sobre els Moros i Cristians d'Elda o un altre de bars històrics.

L'alumnat competeix des del seu mòbil per a ser els primers del rànquing en acabar la prova. És una aplicació docent molt consumida. De fet, Espanya està entre els cinc països que més la utilitzen en tot el món. La tecnologia a les aules és imparable.

També et pot interessar

stats