Un macroconcert gratuït a la Plaça de Bous commemorarà el 40 aniversari de l'Estatut

Serà el 2 de juliol i comptarà amb artistes com Pep Gimeno 'Botifarra', Sole Giménez, Els Chikos del Maíz, la Capella del Misteri d'Elx, El Diluvi, Al Tall, Julio Bustamante, la Muixeranga o Miquel Gil

La Fúmiga crema València amb la presentació de ‘Fotosíntesi’
La Fúmiga crema València amb la presentació de ‘Fotosíntesi’ / À Punt NTC

Un macroconcert gratuït en la plaça de Bous de València, el dissabte 2 de juliol, servirà per a commemorar el 40 aniversari de l'aprovació i entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Pep Gimeno Botifarra, Sole Giménez, Els Chikos del Maíz, la Capella del Misteri d'Elx, El Diluvi, la Maria, Al Tall, Julio Bustamante, la Muixeranga i els Tornejants d'Algemesí, els Gegants i Cabets d'Ontinyent, Miquel Gil, el Ball de la Bandera de Beniarjó són alguns dels artistes que pujaran a l'escenari a partir de les 22 hores.

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha explicat en un comunicat que les entrades es podran obtindre de manera gratuïta a través de la plataforma notikumi.com, amb un màxim de cinc invitacions per persona, i els pròxims dies s'anunciarà la data a partir de la qual es poden aconseguir.

La consellera Rosa Pérez Garijo, ha afirmat que "aquesta gran festa cultural reunirà artistes de diferents comarques del nostre territori", una celebració amb la qual tots els valencians i valencianes "se senten representats i identificats".

El dia d'abans, el divendres 1 de juliol, el Consell celebrarà un ple especial que aprovarà una declaració institucional per a commemorar el 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar