Turisme matisa que el passaport Covid seria per a festivals i grans esdeveniments

El secretari autonòmic, Francesc Colomer, remarca que també seria un revulsiu per a les franges d’edat reticents a vacunar-se 

Luce Benicàssim obri la nova temporada de festivals d’estiu després de la pandèmia
Luce Benicàssim obri la nova temporada de festivals d’estiu després de la pandèmia

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha circumscrit aquest dijous la proposta d’exigir el certificat Covid-19, que acredita la vacunació, únicament per al sector dels festivals de música i els grans celebracions culturals.

Ho ha fet en declaracions als mitjans durant un acte a Alacant en què ha remarcat que “la inquietud fonamental és salvar els mobles dels sector de la musica, la cultura i les convocatòries d’estiu, que algunes han caigut i altres estan amb dificultats”.

En aquest respecte, ha afegit que seria també una proposta interessant que més prompte que tard s’hauria d’estudiar i implementar i que podria ser “un revulsiu per a segments i franges d’edat que s han mostrat reticents a vacunar-se”.

Sobre les veus crítiques del sector de bars i restaurants, el secretari autonòmic de Turisme ha insistit que la motivació fonamental “són les indústries culturals, amb una enorme preocupació”, però també ha obert la porta “a tots aquells que vulguen interpretar això com una oportunitat per a tirar avant”. En aquest punt, ha afegit que tambe podria servir per al sector dels banquets i alguns actes de l’oci nocturn. 

També et pot interessar

stats